0

Nieuw! Toolkid het eerste échte kindergereedschap ter wereld!

toolkid-1.jpg.pngAls moeder wilt u het beste voor uw kind en een positieve bijdrage leveren aan zijn of haar ontwikkeling. U zoekt naar de juiste balans tussen school, sport en vrije tijd. Uit onderzoek blijkt dat in de huidige tijd, zowel in het onderwijs als met het spelen van games, kinderen te weinig worden aangesproken in hun creativiteit……

Vanaf nu kunnen uw kinderen aan de slag met ToolKid , professioneel gereedschap dat speciaal voor hen geschikt is gemaakt!

Slim, handig en veilig
ToolKid is ideaal handgereedschap voor jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot 12 jaar. Geen imitatie of verkleining van gereedschap voor volwassenen. Geen speelgoed, maar het eerste professionele kindergereedschap ter wereld. De ergonomische vormgeving, het gewicht en de afmetingen maken ToolKid anders: gereedschap, afgestemd op kinderen, dat makkelijk hanteerbaar is en aansluit bij hun fysieke- en motorische ontwikkeling. 

Met hulpmiddelen, zoals een figuurzaagspanner voor het moeiteloos inzetten van zaagjes, en een zaaggeleider en spijkerhouder om veilig te kunnen werken. ToolKid maakt het mogelijk de aandacht te richten op de activiteit en er zelfstandig mee te werken, zodat u alleen maar een oogje in het zeil hoeft te houden. Een duidelijke handleiding voor kinderen, visueel ondersteund door foto’s voor de jongste kinderen die nog niet zo goed kunnen lezen, draagt daar ook aan bij.

toolkid-3.jpg.pngNieuwe beleving
Kinderen willen graag zelf iets maken. ToolKid biedt ze hierbij een compleet nieuwe beleving. Het stelt ze in staat hun aandacht te richten op iets nieuws en ze leren spelenderwijs zagen, boren, timmeren en schroeven, want ToolKid is ze op het lijf geschreven. Bovenal beleven kinderen werkelijk plezier aan het creëren. Ze zien al snel resultaat van hun inspanningen en blijven gemotiveerd. Dit stimuleert kinderen in hun creativiteit, het zelfstandig zoeken naar oplossingen, en vergroot hun zelfvertrouwen.

Kortom, ToolKid sluit niet alleen naadloos aan op de ontwikkeling van kinderen, het levert ook een belangrijke bijdrage aan hun ontwikkeling.

Onderzoek en ontwikkeling
ToolKid is ontwikkeld door het Nederlandse EDGE (Ergonomisch Didactisch Gereedschap).
Aanleiding voor de ontwikkeling van ToolKid was de behoefte van een ergotherapeut aan écht kindergereedschap, om een kind te ondersteunen bij zijn motorische ontwikkeling. Nadat was gebleken dat nergens ter wereld professioneel kindergereedschap bestond, besloot de vader van het kind dit gereedschap zelf te ontwikkelen. Aan de introductie van ToolKid, waaraan ook de Faculteit Industrieel Ontwerpen van de TU Delft meewerkte, ging gedegen onderzoek en ontwikkeling vooraf.

toolkid-4.jpg.pngDe nieuwe gereedschapset is niet alleen een slim alternatief voor TV kijken en achter de computer zitten. Jos van de Vliet (EDGE), ontwikkelaar ToolKid; ‘Als je als kind nooit getimmerd hebt, sla je als volwassene de plank volledig mis.’ Kinderen die ervaring opdoen met het échte kindergereedschap, maken na hun 12e levensjaar gemakkelijk de overstap naar gereedschap voor volwassenen.

Een leuk cadeau!
Dus: ToolKid is verantwoord en veilig gereedschap. Van goede kwaliteit en niet duur en een leuk verjaardagscadeau voor uw kind!

“Mijn zoontje van 6 houdt erg van timmeren. Maar van mij mag hij, tot zijn grote verdriet, niet zelf zagen en boren met onze grote zaag en boor. Met uw set ToolKid-gereedschap heb ik dus het perfecte verjaardagskado gevonden”.

“Onze dochter (9 jaar) is erg in haar nopjes met haar mooie ToolKidset! Ze is direct aan de slag gegaan met een paar plankjes hout en bruist van ideeën voor projecten die ze wil maken”.

“Onlangs ontving ik de bestelde Toolkid-set en ik moet U complimenteren.

Mijn kleinkinderen kunnen er zo mee aan de slag! Ik wou dat ik als kind zo’n set ter beschikking had gehad”
.
 
Voor meer informatie en bestellingen: www.ToolKid.nl .

toolkid-2.jpg.png

Laat uw commentaar achter